BBQ Arrangement

Buggy rijden en BBQ programma vanaf € 66,- p.p. incl. BTW

Meest geboekte arrangement! Start met koffie of thee met boerencake, start daarna met de door u gekozen buggy-rit en bij terugkomst een heerlijke BBQ. Dit is alles wat een goed uitje nodig heeft!

Vanaf 15 personen

Ons meest geboekte arrangement! Buggy rijden is een gave activiteit, maar na afloop na-borrelen en genieten van een geheel verzorgde BBQ maakt dit uitje juist zo compleet. En alles voor 1 vaste prijs. Alleen de drankjes brengen we aan het einde nog in rekening.

Dit uitje start bij De Blokhut in de veluwe. Daarna in de buggy’s stappen voor een gave puzzelroute. Rijder en navigator die samen de route over kleine verharde wegen uitpuzzelen. Bij terugkomst scoor je een drankje aan de bar, terwijl de BBQ wordt voorbereid. Het drinken kan apart afgerekend worden. Het ideale pakket voor een bedrijfsuitje!

aanvullende BBQ Opties:

  • BBQ Spiezenparty: Voeg een extra dimensie toe aan je BBQ met diverse spiezen voor slechts €2,50* extra per persoon.
  • BBQ De Luxe: Upgrade je BBQ-ervaring met een luxe selectie van vlees en als extra onze huisgemaakte en befaamde waldorfsalade en knapperige frites, voor een meerprijs van €7,00* per persoon.
  • BBQ Vis & Vlees: Geniet van het beste van beide werelden met een combinatie van vis en vlees voor €12,50* extra per persoon.
  • BBQ Vis Vlees en Vega(n): Voor de meest diverse smaakervaring, inclusief vegetarische en veganistische opties, voor een aanvullende €21,50* per persoon.

*meerprijs ten opzichte van de standaard BBQ de Blokhut

Elke BBQ-optie belooft een smakelijke afsluiting van je avontuurlijke dag, met voor elk wat wils. Of je nu de voorkeur geeft aan traditionele vlees-spiezen, luxe vleessoorten, een combinatie van vis en vlees, of vegetarische en veganistische alternatieven, er is altijd een BBQ-optie die jouw gezelschap blij maakt. Of je nu kiest voor het standaard BBQ-arrangement of een van de aanvullende opties, je bent verzekerd van een heerlijke maaltijd die je avontuurlijke dag op de Veluwe compleet maakt. Bezoek onze website voor meer details over de samenstelling van de BBQ’s en om je ideale afsluiting van een onvergetelijke dag te plannen!

Goed om te weten:

  • De buggyrit alleen is mogelijk vanaf 6 personen, i.c.m. met de BBQ is het minimale aantal 10 personen.
  • Een geldig B-rijbewijs is vereist voor alle bestuurders.
  • Bijrijders en kinderen vanaf 3 jaar (in een eigen kinderzitje) zijn welkom tegen het reguliere tarief.

Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring vol avontuur en schoonheid. Boek nu het “Buggy & Buggy” arrangement en laat je verrassen door de verborgen juweeltjes van de Veluwe.

Buggy rijden en meer

Wij denken graag mee voor uw ideale dag! Heeft u een vraag over onze andere activiteiten, de mogelijke programma’s voor een complete invulling van jullie dag of andere wensen? Ook kunnen we jullie helpen met het vervoer van jullie uitje en eventuele overnachtingen in de buurt. Vul onderstaand contactformulier in, we helpen u graag op weg!