Ruim 35 buggy’s voor buggy verhuur

Buggy huren bij Buggyrally

Wat is buggy verhuur?

Een buggy is een open voertuig voor twee personen. Hij stamt af van de Beach Buggy’s en lijkt wel een beetje op een soort open auto met 2 stoelen. Het rijden is erg eenvoudig dankzij de automatische aandrijving (dus maar 2 pedalen: rem en gas). Onze buggyritten zijn erg geschikt voor leuke bedrijfsuitjes of uitstapjes met collega’s of klanten te maken. Ideaal voor een dagje uit. Met een buggy kunt u de Veluwe op een avontuurlijke manier verkennen. Dit kan zowel over verharde wegen als onverharde wegen. Bij de arrangementen kunt u de diverse routes vinden. Organiseert u binnenkort ook een klantendag of bedrijfsuitje, kies dan voor onze buggy arrangementen!  

De Buggy Experience

Duik dieper in het avontuur met ons "Buggy Experience" arrangement, waar je op plekken komt die verborgen pareltjes van de Veluwe onthullen.

Buggy Start and Go!

Ontdek de Veluwe op een unieke en avontuurlijke manier met ons "Buggy Start and Go" arrangement! Dit is dé kans om de adembenemende natuur en de serene rust van de Veluwe te ervaren terwijl je achter het stuur van een stoere buggy zit.

BBQ Arrangement

Sluit je dag af met een fantastische BBQ voor €82 per persoon, inclusief kwaliteitsvlees en een afsluitend ijsje uit onze nostalgische ijscokar.

Buggy rijden en meer

Wij denken graag mee voor uw ideale dag! Heeft u een vraag over onze andere activiteiten, de mogelijke programma’s voor een complete invulling van jullie dag of andere wensen? Ook kunnen we jullie helpen met het vervoer van jullie uitje en eventuele overnachtingen in de buurt. Vul onderstaand contactformulier in, we helpen u graag op weg!