Reacties van Buggyrally

Hoe worden wij gewaardeerd?

Aantal personen Connexxion Nederland

Het was heel goed georganiseerd. We waren natuurlijk al laat in het jaar maar gelukkig zat het weer mee. Het was wat frisjes maar nog wel te doen.
We hebben het heel gezellig gehad

Aantal personen Rabobank – MT dag

Een mooie buggytocht over het platte land en daarbij nog leuke stops onderweg in goed onderhouden buggy’s welke daarnaast nog een redelijk hoge snelheid hadden. Afgesloten met een heerlijk BBQ.

Aantal personen Ballast Nedam

Ook dit jaar weer tot in de puntjes verzorgd en een erg leuke dag gehad. Vele collega’s wisten niet eens dat je ook on-road kon karten in Nederland! Ook onze complimenten over de (wederom) uitstekende organisatie van ons bedrijfsuitje. Bedankt!

Aantal personen Vredestein

Voor het 2e jaar achtereen hebben we genoten van een gezellige middag met collega’s. Het is goed af en toe ondere andere omstandigheden met elkaar actief te zijn. Buggy Rally is daarvoor een uitgelezen kans!

Aantal personen Intratuin

Wij hebben een superleuke dag gehad, goed gegeten en een leuke afterparty gehad. Het buggyrijden is een echte aanrader. Supermooie lokatie bij het Hoogspel, bedankt hiervoor

Aantal personen Siemens Machinery

Alles naar wens verlopen en de afwisseling tussen de diverse activiteiten was prima. we hebben het allemaal ontzettend naar onze zin gehad! Het buggy rijden bij Buggyrally is erg goed bevallen, zowel de mannen en de vrouwen. De begeleiding was goed en leuk, en zo was iedereen aan elkaar gewaagd.

Aantal personen Urenco

De dag is hartstikke goed gegaan, en we hebben een super avond gehad en écht iedereen vond het geweldig. De foto’s hangen inmiddels op de afdeling en zorgen voor veel plezier. Ook de BBQ was erg goed, meer dan genoeg en alles voor elkaar

Aantal personen Vitens

Beste BuggyRally, jullie vroegen ons om een reactie over het buggy rijden, en ik kan vertellen dat iedereen het geweldig heeft gevonden. Het programma was voor iedereen een verrassing, en de aanblik van de 11 buggies bij aankomst zorgde voor veel enthousiasme. Prima verzorgd met koffie, puzzelroute, begeleiding, pauzedrankje en eten. Ook de foto’s na afloop waren leuk, bedankt.

Aantal personen Alg. Nederlanse Politie Bond

Beste Showtime, bedankt voor het leuke teambuildingweekend van 10-11 oktober j.l. in Roermond. Mooi hotel in bosrijke omgeving, en vooral het buggyrijden op zaterdagmiddag vond iedereen geweldig. Mooie route, en vooral de natte gezichten na afloop worden niet snel vergeten. Iedereen vond het prachtig, bedankt.

Aantal personen Bureau Jeugdzorg

We hebben met een gevarieerd gezelschap deelgenomen en allemaal erg veel plezier gehad!!! Enkele dames waren wat huiverig maar dat sloeg al snel om in enthousiasme. We vonden de buggy rally een spectaculaire happening, zeker een aanrader!

Buggy rijden en meer

Wij denken graag mee voor uw ideale dag! Heeft u een vraag over onze andere activiteiten, de mogelijke programma’s voor een complete invulling van jullie dag of andere wensen? Ook kunnen we jullie helpen met het vervoer van jullie uitje en eventuele overnachtingen in de buurt. Vul onderstaand contactformulier in, we helpen u graag op weg!